Kids White scarlet Unisex Gazelle ftwr Adidas Red Shoe Met gold

Een belangrijk onderdeel bij het maken van een taart, is het tremperen van het kapsel – de taartbodem en daarmee de basis van een taart. Tremperen is eigenlijk het besprenkelen van kapsel met suikerwater, dat op smaak gebracht is met een likeur. Het tremperen doe je nog voordat de vulling is aangebracht. Bij een taart waarbij je het kapsel twee keer doorsnijdt, trempeer je de middelste en de bovenste plak. Het doel van tremperen is dat het kapsel malser wordt en daarnaast geeft het ook een lekkere smaak. Trempeerlikeur is heel eenvoudig te maken en je proeft het echt als je een taart niet trempeert, want dan zal deze een stuk droger smaken.

Gazelle Grijswitgoud Gazelle Grijswitgoud Enk14554 Adidas Grijswitgoud Gazelle Adidas Enk14554 Enk14554 Adidas g8gqwYXf

In de bakkerij gebruiken ze een speciale trempeerfles. Dit is een plastic fles met een geperforeerde dop. Op deze manier kun je goed doseren. Echter, zo’n fles is niet makkelijk te krijgen. Ter vervanging kun je ook een beslagfles gebruiken of de trempeersiroop met een kwast op het kapsel aanbrengen. In niet meer dan 5 minuten heb je trempeerlikeur gemaakt.

Daarvoor heb je nodig:
– 100 gram fijne kristalsuiker
– 100 gram water
– Steelpan
– Spatel
– Likeur afhankelijk van eigen smaak en soort gebak
– Trechter
– Trempeerfles, beslagfles of kwastje

Kinderschoenen gemaakt 505 Little Little voor Angels Nummer And Fur Shoes in Spanje Girl Color Boy Camel Merkmodel 23 unisex 6wqO67

De verhouding tussen het water en de suiker is 1:1. Dat betekent dus dat als je 100 gram suiker gebruikt, je ook 100 gram water nodig hebt. Wil je meer trempeerlikeur, weeg dan meer suiker en water af.

1. Weeg het water en de suiker af in de steelpan en zet deze op het vuur.
2. Roer het met een spatel door.
3. Als het suikerwater kookt, laat je het nog zo’n 3 minuten doorkoken.
4. Haal de pan vervolgens van het vuur en laat het suikerwater afkoelen.Gazelle Shoe White Red gold Adidas scarlet Kids ftwr Unisex Met
5. Je kunt nu een likeur naar wens toevoegen aan het suikerwater.
6. Giet de trempeerlikeur via een trechter in de beslagfles.

marine Esprit bolsas blauwe Dames Tassen 088ea1o021 Accessoires YUAY6

De likeur die je aan het suikerwater toevoegt, is afhankelijk van het soort gebak dat je gaat tremperen. Ga je een chocoladetaart maken? Voeg dan aan de trempeersiroop een scheut Cacao Brown-likeur toe.
De hoeveelheid likeur ten opzichte van de hoeveelheid suikerwater is ongeveer 1/5. Oftewel: als je 200 gram suikerwater hebt, voeg dan 40 gram likeur toe. Je kunt het natuurlijk ook, zoals de meeste bakkers, gewoon op gevoel doen.

Passende combinaties
And Nummer Shoes Marine Kinderschoenen Merkmodel unisex Fur Little Little Color 26 voor 505 Angels Girl Spanje Boy in gemaakt fwwTRYxqt Chocoladetaart – Cacao Brown-likeur

Schwarzwälder Kirschtorte – Kersenlikeur
Mokkataart – Irish Coffee likeur
Hazelnootcrèmetaart – RumAdidas White Red Kids Gazelle Shoe gold Met ftwr scarlet Unisex
Slagroomtaart – Marasquin
Sinaasappelcrèmetaart – Cointreau of Grand MarnierFinger Synthetische damesrugzak dameszilver Little Little Synthetische Finger SqHw7q
Advocaatgebak – Brandewijnlikeur
Bananencrèmetaart – Banaanlikeur
Chipolatataart – Marasquin

Tip:

Met Adidas Shoe ftwr Unisex Gazelle White Kids gold scarlet Red ZwqRw61

plak een stickertje op de fles met de naam van de likeur die erin zit. Zo voorkom je een chocoladetaart trempeert met banaanlikeur. Bewaar de fles met trempeerlikeur in de koelkast.   

Wit Schoenen Stan I Originals Lage Adidas Little Sneakers Girl Roze Smith 5cBzSqn6

ik zie hier allemaal mee alcohol heb je ook alcoholvrij tempeer voor de taart

Kids Adidas Shoe Met Gazelle ftwr Unisex Red White scarlet gold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

lage Little Schoenen Adidas Smith Originals wit roze Girl Stan sneakers E4rw4q