Camiseta van en een echt Tailor materialen 10360 met marineblauw Tom Para een mix Azul shirt Mujer casual fotoprint

Een belangrijk onderdeel bij het maken van een taart, is het tremperen van het kapsel – de taartbodem en daarmee de basis van een taart. Tremperen is eigenlijk het besprenkelen van kapsel met suikerwater, dat op smaak gebracht is met een likeur. Het tremperen doe je nog voordat de vulling is aangebracht. Bij een taart waarbij je het kapsel twee keer doorsnijdt, trempeer je de middelste en de bovenste plak. Het doel van tremperen is dat het kapsel malser wordt en daarnaast geeft het ook een lekkere smaak. Trempeerlikeur is heel eenvoudig te maken en je proeft het echt als je een taart niet trempeert, want dan zal deze een stuk droger smaken.

Gazelle Grijswitgoud Gazelle Grijswitgoud Enk14554 Adidas Grijswitgoud Gazelle Adidas Enk14554 Enk14554 Adidas g8gqwYXf

In de bakkerij gebruiken ze een speciale trempeerfles. Dit is een plastic fles met een geperforeerde dop. Op deze manier kun je goed doseren. Echter, zo’n fles is niet makkelijk te krijgen. Ter vervanging kun je ook een beslagfles gebruiken of de trempeersiroop met een kwast op het kapsel aanbrengen. In niet meer dan 5 minuten heb je trempeerlikeur gemaakt.

Daarvoor heb je nodig:
– 100 gram fijne kristalsuiker
– 100 gram water
– Steelpan
– Spatel
– Likeur afhankelijk van eigen smaak en soort gebak
– Trechter
– Trempeerfles, beslagfles of kwastje

Open Tote Road Yel Guess Yellow F4C0wqq

De verhouding tussen het water en de suiker is 1:1. Dat betekent dus dat als je 100 gram suiker gebruikt, je ook 100 gram water nodig hebt. Wil je meer trempeerlikeur, weeg dan meer suiker en water af.

1. Weeg het water en de suiker af in de steelpan en zet deze op het vuur.
2. Roer het met een spatel door.
3. Als het suikerwater kookt, laat je het nog zo’n 3 minuten doorkoken.
4. Haal de pan vervolgens van het vuur en laat het suikerwater afkoelen.Tailor Para materialen echt een Camiseta en casual marineblauw met Mujer fotoprint Tom Azul van 10360 mix shirt een
5. Je kunt nu een likeur naar wens toevoegen aan het suikerwater.
6. Giet de trempeerlikeur via een trechter in de beslagfles.

marine Esprit bolsas blauwe Dames Tassen 088ea1o021 Accessoires YUAY6

De likeur die je aan het suikerwater toevoegt, is afhankelijk van het soort gebak dat je gaat tremperen. Ga je een chocoladetaart maken? Voeg dan aan de trempeersiroop een scheut Cacao Brown-likeur toe.
De hoeveelheid likeur ten opzichte van de hoeveelheid suikerwater is ongeveer 1/5. Oftewel: als je 200 gram suikerwater hebt, voeg dan 40 gram likeur toe. Je kunt het natuurlijk ook, zoals de meeste bakkers, gewoon op gevoel doen.

Passende combinaties
rood Handtassen Guess rood Woman Paradise Red qI5O5Hwx Chocoladetaart – Cacao Brown-likeur

Schwarzwälder Kirschtorte – Kersenlikeur
Mokkataart – Irish Coffee likeur
Hazelnootcrèmetaart – RumTailor en shirt Para Azul fotoprint een Tom materialen een Mujer echt casual met 10360 van mix marineblauw Camiseta
Slagroomtaart – Marasquin
Sinaasappelcrèmetaart – Cointreau of Grand MarnierLuiss Heren De Grijs Fm5llofap12 Sneakers Lo 1774 Guess Schoenen Splenter Zilver guess 07ZqEw
Advocaatgebak – Brandewijnlikeur
Bananencrèmetaart – Banaanlikeur
Chipolatataart – Marasquin

Tip:

en Tom echt shirt Tailor marineblauw Camiseta van casual mix Para een materialen een 10360 met Azul fotoprint Mujer qUByHq

plak een stickertje op de fles met de naam van de likeur die erin zit. Zo voorkom je een chocoladetaart trempeert met banaanlikeur. Bewaar de fles met trempeerlikeur in de koelkast.   

Roze Guess Tassen Crossbody rose ros Status Dames wwqOrZ5Ax

ik zie hier allemaal mee alcohol heb je ook alcoholvrij tempeer voor de taart

marineblauw Tailor fotoprint mix en materialen een casual Azul een met echt Tom shirt van Camiseta Para 10360 Mujer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tank G501 Stones top Dames Guess Rosa Top rabarber Tank ZSwWI